Udvalg af videoer

Instruktør
Anette Werner

ANETTE WERNER,

Indehaver af Anette og Jens Werner dans på 17 år! Instruktør i stort set alle stilarter! Laver alt inden for modeshows, opvisninger, dansearrangementer mm.
Har stor erfaring med undervisning af små dansebørn.
Har danset sportsdans, standard / latin, jazz, funk, hip hop, showdance, disco, rock'n roll, Jitterbug og meget mere! Jeg har danset siden jeg var 3 år gammel og har derfor stor viden indenfor dans, og ikke mindst undervisning.
Jeg har vundet mange danseturneringer i både ind- og udland - både i sportsdans og showdance/disco.
Jeg ser meget frem til at give min danseglæde og erfaring videre til dig!
21912639
Werneranette432@gmail.com
Læs mere
Jens Werner

JENS WERNER,


Har danset siden jeg var 5 år gammel. Jeg trænede mig op igennem rækkerne og efter ophold i blandt andet England og Italien er det endt med danmarks-, nordens, europa- og verdensmesterskabet, hvilket betyder at jeg er den meste vindende danser i Danmark.I mere end 18 år har jeg være ansat som dommer på Danmarks mest sete underholdningsprogram Vild Med Dans.Foruden at drive danseskolen i Værløse sammen med min hustru, Anette, holder jeg også foredrag og er ofte anvendt som konferencier.
jens.werner@tdcadsl.dk
Læs mere
Kathrine Koch

Jeg har danset siden jeg var 6 år, og undervist i disco i 7 år. Jeg har danset mange forskellige stilarter, både moderne, showdance, hiphop og ballet.


Jeg har desuden været på Oure efterskole og højskole, hvor jeg har danset på flere danseskoler i New York, blandt andet Broadway Dance Center, Alvin Ailey og Peridance Center.Selvom jeg har danset mange forskellige stilarter har disco altid været den stilart mit hjerte elsker, og det jeg har konkurreret mest i.


Jeg har udover disco, danset mange års ballet på Therese Bøvnings balletskole for at styrke min tekniske færden og arbejde skadesforbyggende. Alt dette er noget jeg lægger vægt på at give videre i min undervisning. Det er desuden vigtigt for mig at jeg altid har en pædagogisk tilgang med alle elever, og at der er plads til både seriøsitet samt. sjov og leg og at jeg desuden formår at favne alle elever, så hver og en føler sig som en stjerne.I mine 7 år som disco instruktør har jeg både beskæftiget mig med solo, duo, groups, formation og large produktion. I alle aldersgrupper og forskellige niveauer. Jeg har hjulpet mange elever til at få flotte placeringer blandet andet:Sølv til VM i børn solo male

8 plads til VM i børn group

Guld til Nordic open børn solo female

Sølv til DM formation børn (national)

Sølv & Bronze flere år til DM formation junior (national)

Sølv til Nordic Open junior duo

Mange danmarksmestre, sjællandsmestre og høje resultater til ranglisteturneringer.


Jeg er meget åben for aldersgruppe og niveau, jeg elsker bare at undervise og videregive min danseglæde til en masse dejlige børn.


25884091
katriin@live.dk
Læs mere
Amalie Thorup

Jeg startede med at danse disco da jeg var 3 år gammel og har siden da elsket at danse. Jeg har nu danset hiphop i mere 10 år, og har bl.a. optrådt for Kato og været udtaget til VM og EM i solo, duo, small group og formation i mange år, hvor jeg har vundet flere medaljer. I 2016 blev jeg verdensmester med mit street formationshold og kom i finalen til VM i Electric Boogie duo.

Dansen har gjort mig til den jeg er i dag, og jeg elsker at undervise og dele ud af min erfaring og danseglæde. Til næste sæson glæder jeg mig til at se en masse danseglade elever, som er klar på at udvikle sig med dansen!

42400756
malle.thorup@gmail.com
Læs mere
Charlotte Larsen
Charlotte er 28 år gammel, positiv og udadvendt. Hun har danset hele sit liv og elsker at undervise i dans fordi hun på den måde kan sprede egen glæde og energi videre til andre.Danset siden hun var 3 år
Været elite 10 danser med træning 6-7 dage om ugen siden hun var 11 år
Ligeledes som 11-årig startede hun med at blive undervist af Jens Werner
Aktiv elitedanser indtil 2016
Team Danmark støttet atlet de sidste 4 år at hendes dansekarriere og ligeledes i Dansk Sportsdanserforbunds elitegruppe
Optrådt på blandt andet Vild med Dans, Sportens Gallashow, Århus Gallashow, på det kongelige teaters gamle scene og mange andre steder.
Ud over standard/latin har Charlotte ligeledes danset HipHop, Jazz, Funk og Girly


Resultater:

Danmarks Mester i både standard, latin og 10 dans
I alt 5 semifinaler ved de officielle europa-/verdensmesterskaber i standard, latin og 10 dans
Udtaget som dansk repræsentant ved Europa Cup 10 dans for voksne, i 2016 hvor hun sammen med sin partner blev nummer 4 i finalen.
Vundet adskillige internationale turneringer rundt omkring i verden både i standard, latin og 10 dans.
charlotte_larsen95@hotmail.com
Læs mere
Frederikke Munch Jacobsen
Frederikke Munch Jacobsen er 19 år og begyndte at danse, da hun var 2 år gammel. Frederikke har danset næsten alle stilarter blandt andet Standard/Latin, Disco, Hip Hop, Contemporary etc. Udover dansen, har Frederikke også dyrket elite gymnastik i 5 år, men måtte på grund af træningsmængden vælge gymnastikken fra. Dansen vandt! Frederikke har siden 2011 haft primært fokus på Disco, men har stadig udfordret sig selv og holdt de andre stilarter ved lige, for eksempel har hun fra 2014-2017 danset i “Kompagniet” hos Gaardbo Dans. Da hun selv har konkurreret siden hun var 6 år, har hun en stor viden omkring den fysiske og mentale del af store konkurrencer og træning, som hun i stor grad lægger vægt på i sin undervisning. Frederikke har undervist siden var 15 år og elsker at kunne give sin danseglæde og erfaringer videre. Den største glæde i undervisningen finder Frederikke i at følge hendes elevers udvikling. Frederikke har i de sidste år undervist på workshops i både ind og udland.Resultater:

7 x Danmarksmester i Disco duo 2011-2017
6 x Nordisk Mester i Disco duo 2012-2017

5 x Europamester i Disco duo 2013-2017

4 x Verdensmester i Disco duo 2013-2016

3. plads til VM i Disco duo børn 2011

12. plads til EM i Disco solo børn 2012

Europamester i Disco Small Group junior 2015

Europamester i Disco Formation junior 2015

2. plads til VM i Disco duo voksen 2017

2. plads i Disco solo voksen til World Cup 2018

18. plads til EM i Disco solo voksen i 2018

17. plads til VM i Disco solo voksen 2018

Europamester i Disco Small Group Voksen 2019
frederikkemunch@live.dk
Læs mere
Hannah Kriegbaum
Hannah Dich Kriegbaum er 20 år og har danset siden hun var 4 år.


Hannah har primært danset hiphop og startede allerede som 10 årig med at konkurrere til Danmarks mesterskaber samt verdensmesterskaber i udlandet.


I dag træner Hannah selv på højt plan i København og arbejder ved siden af. Hannahs primære genre er hiphop, pop Commercial og heeles.


Jeg har selv undervist i to år og glæder mig meget til at dele min viden og give den gas sammen jer!


Resultater :
 • 2014 - 1. Plads hiphop international DM
 • 2015 - 1. Plads hiphop international DM
 • 2015 - 1. Plads UDO champions DM
 • 2015 - 1. Plads hiphop unité DM
 • 2015 - 3. Plads UDO World Championship
 • 2016 - 1. Plads hiphop international DM
 • 2016 - 1. Plads hiphop unité DM
 • 2016 - 1. Plads UDO champions DM
 • 2016 - 1. Plads UDO World Championship
 • 2017 - 1. Plads Hiphop international DM
 • 2017 - 1. Plads Kaufmann finale
31707388
hd.kriegbaum@gmail.com
Læs mere
Helena Berg
Helena har danset siden hun var 3 år gammel, hvor hun startede med at danse minikids og hurtigt fandt ud af at det var disco, der var hendes passion. Det har det været lige siden og Helena har gennem årene deltaget i nationale som internationale turneringer rundt omkring i verden i både solo, duo, small group og formation samt miniproduktion.Helena siger selv: "Jeg har selv haft så meget glæde ved dansen gennem alle årene, så jeg ønsker at min passion for dansen kan smitte af på mine elever og de kan finde ud af alle de gode ting dansen og musikken giver. En hverdag med dans giver grobund for en god dag :)".CV:

2012: Nordisk mester i solo
?: Sjællandsmester i solo
2015: Nummer 9 til World Cup i duo
2016: Nummer 5 til VM i formation
2016: Dancer of the year + vindere af pokalen i duo
2016: Nummer 10 til Nordisk mesterskab i solo
2017: Nummer 2 til World Cup i formation
2017: Nummer 7 til World Cup i duo
2014, 2016, 2017, 2018: Danmarksmester og sjællandsmester i formation
2015, 2016, 2017: Danmarksmester og sjællandsmester i miniproduktion
2018: Dansede for Saks Potts til Copenhagen Fashionweek
2018: Uddannet HitFit instruktør hos Marianne Eihilt
2018: Instruktør hos Ølstykke Gymnastikforening
2018-: instruktør hos Fit for Future.
Helena.kystol.berg@gmail.com
Læs mere
Isabella Werner

Isabella er 16 år gammel og går i gymnasiet på Borupgaard. Hun har danset hele sit liv men har primært valgt at fokusere på disco og hip hop de seneste år.


Isabella har vundet indtil flere Danmarksmesterskaber og det er blevet til utallige medaljer.Hun vil nu gerne give sin viden omkring dansen videre og har 2 discohold om torsdagen et konkurrence træningshold om lørdagen, samt hold om tirsdagen, hvor hun er hjælpetræner.

Isabella.werner6@gmail.com
Læs mere
Hjælpeinstruktør
Julie Anders
Julie er 15 år gammel og har elsket at danse siden hun kunne gå.Julie har blandt andet danset zumba, hip hop, moderne dans og show dance. Siden hendes praktikperiode på danseskolen i 2020, har Julie arbejdet som hjælpetræner på udvalgte børnehold. Det er både sjovt og lærerigt - og så elsker Julie at opleve den store glæde og passion for dans, som hele danseskolen udviser.Julie har netop afsluttet 9 klasse på Solvangskolen i Farum, og starter nu på ungdomsuddannelsen på Vidar skolen i Gentofte.
Julieesfa@gmail.com
Læs mere