Udvalg af videoer

DANS DIG GLAD HOS ANETTE & JENS WERNER DANS


En spændende dansesæson 2024-2025 står nu for døren og du kan stadig nå at danse med. Her på hjemmesiden finder du sæsonens mange spændende hold, så gå ind og tilmeld dig eller dit barn på et af vores mange attraktive hold og sikre dig en plads hurtigst muligt.

Tilmeld dig den nye dansesæson 2024-2025

Vi har alle former for dans, alle ugens 7 dage. Du har mulighed for at tilmelde dig lige det hold, som passer til dig, så gå ind under vores program og lad dig inspirere.

Hvis du eller dit barn vil have en god, sjov og sund interesse så er Anette & Jens Werner dans det helt rette sted! Hos os bliver der lagt stor vægt på at skabe en unik oplevelse, hvor igennem dansen læres bedst!

Alle vores instruktører er nøje udvalgt til at yde den bedste undervisning, uanset alder og niveau.

Anette og Jens Werner er stolte af at kunne byde både gamle såvel som nye elever velkomne til en ny dansesæson på Kirke Værløsevej 26, 1. Vi garanterer hyggeligt samvær, lærerige dansetimer samt topprofessionel undervisning, uanset hvilket hold du vælger.

Vi er en moderne danseskole som lægger meget vægt på balancen mellem professionel undervisning og det sociale aspekt som mange af vores elever sætter meget stor pris på. Hos os kan du være sikker på at gå hjem med glæde og selvtillid.

Da vores mål er kvalitetsundervisning har vi sat begrænsning på antal deltagere på hvert hold, så tilmeld dig nu. Husk venligst, at meddele os om hvilket hold samt dag, du ønsker at komme på.