Holdbeskrivelse​ af vores dansehold

Se hurtigt og nemt alle vores dansehold fra mandag til søndag på én gang - ​klik her
​ ​

Festdans / Gå-I-Byen-Dans!

På dette "fest-hold" vil vi undervise dig i nutidens bevægelser/trin/danse, som kan bruges når man er til fest m.m

Det er nemlig sådan at ikke alle danse kan bruges "i byen" så her på dette hold får du virkelig nogle tilgængelige og anvendelige trin til dine fest-stunder.

I løbet af den skønne dansesæson vil der blive undervist i Salsa, Mambo, Rock, Jive, Cha-cha-cha, Bachata, Merenque og Rumba.

Det bliver sjovt, festligt og man får sved på panden så kom og vær med!​

​Instruktører:

Anette Werner & Jens Werner

Sif Kaas Nielsen

Vild Med Dans / pardans

Hvis du som mange andre også har fået lyst til at danse, så kom med din partner og lær standarddans og latindans under professionelle men humoristiske forhold. Her er der både hold for begyndere og for øvede.


Disse hold varetages af Anette og Jens Werner samt Sif Kaas Nielsen.

På alle vores ægtepar hold er der tilknyttede to professionelle danseinstruktører, en af hvert køn. Det gør det betydelig lettere og hurtigere at lære at danse, i forhold til andre danseskoler, hvor der kun er 1 træner tilknyttet holdet!

Det bevirker at damerne med det samme kan kigge på den kvindelige instruktør og mændene på den mandlige instruktør, og på den måde lære trin og bevægelser langt hurtigere

​Instruktører:

Anette Werner & Jens Werner

Sif Kaas Nielsen

Niveau inddeling af holdene:

  1. Begynder: 0-2 sæsoner
  2. Let øvede: 3-6 sæsoner
  3. Øvede: 7-9 sæsoner
  4. Elite: +10 sæsoner

Hit fit dance

Vi skal danse, vi skal forbrænde, vi skal have det sjovt og vigtigst af alt.

VI SKAL HAVE EN KÆMPE FEST PÅ VORES DANSESKOLER ...

Nu kommer den ultimative dansetime for alle jer, der gerne vil danse, forbrænde og have det sjovt på samme tid. Hit Fit Dance er ikke bare en almindelig forbrændingstime. Vi tager udgangspunkt i musikken og den dansestil som var fremme på det givne tidspunkt. Vi danser rock'n roll til 50'ernes rockede rytmer. Twist fra 60'ernes Beatles. 70'ernes discotrin i bedste John Travolta stil. Pop og grandprix fest fra 80'ernes, 90'ernes eurodance, samt de mere moderne funk og showdance moves fra 00'erne, 10'erne og 20'erne. Alle de største hits er med, og det er svært ikke at skråle med på sangene, der brager ud af højttalerne!

En Hit Fit Dance time er for alle aldre og alle niveauer, da der vil være musik og trin for enhver smag. Så glæd dig til en super svedig og lærerig dansetime, hvor både pulsen og humøret ryger helt i top!

Koreografikerne er forholdsvis simple. Undervisningen gør det muligt for hver enkelt at give den ekstra gas med det fysiske eller udføre flere detaljer af koreografien, ud fra din egen fysiske eller tekniske evner. På denne måde bliver det både udfordrende og hårdt for alle elever allerede ved den første undervisningsgang.

​Instruktør:

Charlotte Larsen

Video:

SE VIDEO

Vild med børnedans - MGP/ramasjang

På dette hold er alle børnene mellem 3 - 5 år. Det er videnskabeligt bevist at jo tidligere børn lærer at bevæge sig, og have det sjovt med dansen og musikken, desto bedre bliver deres motorik og koordination.

Anette Werner sørger for at dit barn får en fantastisk oplevelse hver gang de kommer til dans. Der vil blive danset til alle de kendte og populære MGP & Ramasjang sange som naturligvis indgår på dette hold.

I løbet af dansesæsonen lærer de helt små dansebørn, at danse; MGP serier, Søvnløs, Chicken Dance, Hoved skulder knæ og tå, To skridt til højre!, Barbie Girl, Frost, TangoKat, SkomagerPolka, Hvem er skurken, Se det Lille Tog, I en skov, Rish Rash, Wash your hands med baby shark, Skrubbe dansen, Hemmelig fest, Better when i’m dancin og meget mere!

Vi udvikler hele tiden nye danse som specifikt er til denne aldersgruppe, dermed sikre vi at børnenes motivation er helt i top samtidig med at børnene lære flere og flere spændende danse! På alle børnehold gør vi os utroligt umage med at motivere børnene igennem undervisningen samtidigt med det er en utrolig sund, god, sjov og positiv disciplin for børnene! Holdene er både for drenge og piger!​

​Instruktører:

Anette Werner

Isabella Werner

Mie Lindqvist

Julie Andérs

Video:

SE VIDEO

Vild Med Dans for børn

I løbet af dansesæsonen lærer børnene mange forskellige vild med dans dansene cha cha cha , jive , rumba, samba, vals, quickstep og tango! 

Så til dig som vil have masser af god motion, udfordringer med standard og latin dans, er dette hold et fantastisk valg!

På disse dansehold vil der i løbet af sæsonen være mulighed for turneringer igennem de danske danseskoler rundt omkring i landet. Det er på alle niveauer - fra begynder til øvede dansere, så alle kan være med!

​Instruktør:

Anette Werner

Hip Hop

Kan du godt lide at få sved på panden, fed musik og masser af action? Så er Hip Hop lige noget for dig!

Hip Hop er et amerikansk begreb, hvor Hip betyder noget hipt, trendy og smart og Hop betyder såment bare hop. Det blev en betegnelse for den ungdomskultur, der opstod i starten af halvfjerdserne i New York og som dermed kaldes Hip Hop!

Mange af de dansere man ser i musikvideoer og store shows har deres udgangspunkt i Hip Hoppens bevægelser.

Vi har Hip Hop for både børn og unge, drenge og piger. Der bliver lavet super fede koreografier, seje moves og bevægelser til trendy musik! Massere af udfordringer, bevægelser af alle kropsdele, så det er en super sund og sjov form for motion!

Hvis det lyder som noget for dig, så er dette det helt rigtige hold for dig!

På dette hold får de mulighed for at give den max gas til alt det moderne musik de hører i radioen i øjeblikket.

Mange af de dansere man ser i musikvideoer og store shows har deres udgangspunkt i Hip Hoppens bevægelser.


De vil på disse hold være sikre på at få rørt sig på den fede måde, samtidig med de lærer at bruge deres krop og få rytme , bevægelser og masser af motion og dans ind i kroppen på en super sjov måde!


Det er en fantastisk måde at få rørt sig på, få pulsen op og gå glad og frisk hjem igen!

Gør dig klar til at lære fra vores supersøde og kvalificerede underviser, som lærer dig alt hvad der er værd at vide om at stå på en scene og om udstråling! På holdet vil du hurtigt kunne mærke en udvikling i din performance, selvsikkerhed og kropskontrol, og vi garanterer, at du altid vil få et smil på læben. Vi danser til fede rytmer, RnB, pop og klassiske hip hop numre, og det bliver bestemt aldrig kedeligt!​

​Instruktører:

Hannah Kriegbaum

Isabella Werner

Mie Lundqvist

Video:

SE VIDEO

SE VIDEO

SE VIDEO

MGP / HIP HOP

Hvis dit barn kan lide at have "gang i den" fra start til slut, med masser af, sjove og seje dansemoves, så er dette hold perfekt. Alderen ligger mellem ca 7 og 10 år.

På dette hold vil børnene lære deres egen danseserie, både til MGP og til Hip Hop musik. Dette hold er perfekt for både dig der HAR danset før og også til dig der ikke har danset før.

Intstruktøren tager udgangspunkt i hele holdet og vil inkludere alle, UANSET alder og niveau.

​Instruktører:

Anette Werner

Hannah Kriegbaum

Isabella Werner

Mie Lindqvist

Video:

Disco DUO / Solo / SMallgroup 

Dette hold er til dig som har lyst til at lære en specifik serie, enten i SOLO eller i Duo sammen med en veninde eller i en lille gruppe, kaldet "small-group". Du får lavet den sejeste Disco-serie af vores dygtige trænere Frederikke eller Katrine. (Læs mere om disse instruktører inde under "Instruktører")

Når serien så er lavet ud fra din alder og dit niveau, så har du, uanset om du er begynder eller konkurrencedanser, mulighed for at stille op til konkurrencer rundt omkring i landet.

​Instruktører:

Frederikke Munch

Kathrine Koch


Disco

På Disco hold vil du blive undervist i mange fantastiske og fede serier , trin, og spring som hører sig en rigtig Disco til!


Og hvem bedre til at undervise dig end vores helt fantastiske instuktører, Frederikke, Isabella og Katrine som er henholdsvis Verdensmester og Danmarksmester!


Tempoet i Disco er noget højere end andre danse-genre og netop dette "up-tempo", gør at man får danset en masse trin, bevæget sine arme og får sprunget en masse på ret kort tid; en helt igennem fantastisk måde at danse på!


Der vil blive undervist i serier som både begyndere og øvede kan være med til; så find det rigtige niveau og alderstrin for dig og tilmeld dig!


Vi er selvfølgelig medlem af De Danske Danseskoler som afholder konkurrencer i løbet af hele sæsonen og her vil du kunne afprøve dit talent og dine danseevner mellem mange andre dansere fra andre danseskoler.


Stemningen til disse turneringer er i top og der vil altid være én af vores instruktører med ude til disse turneringer for at støtte dig og heppe på dig! 

Alle niveauer og aldersgrupper kan stille op.
​Hvis du har lyst til at danse Disco konkurrencer anbefaler vi, at du tilmelder dig hold 33, som er et konkurrence hold, hvor eleverne vil blive forberedt til konkurrencer, af vores erfaren Discotræner og selv tidligere konkurrencedeltager, i ind og udland, nemlig Katrine.

Da Isabella er en ivrig turneringsdanser og elsker det, ved hun præcis hvad elever har brug for, for at få succes til turneringer. Hun vil lære eleverne alt omkring forberedelse, opvarmning, spring, kondition, teknik, udstråling samt det rette mindsæt. Dette hold vil være det oplagte supplement til jeres andre dansehold, da undervisningen vil foregå på udvalgte datoer og primært op til turneringer

​Instruktører:

Frederikke M. Jacobsen

Anette Werner


Hjælpetrænere:

Isabella Werner

Mie Lundqvist 

MINIDISCO/MGP

Dette hold er for de mindste børn mellem 3 - 8 år, som godt kan lide at have gang i den fra start til slut.


I hver undervisning starter vi med at varme børnene godt op og de lærer en masse øvelser som er god for deres motorik og koordination.

Dernæst går vi til en Disco/MGP danseserie, hvor børnene lærer at sætte nogle sjove og seje dansetrin sammen til tidens børnemusik. I denne sæson sætter vi også fokus på de mange seje og sjove Tik Tok danse!


Det er meget populært for børnene at lære deres egne lille danseserie, som de kan vise frem til familie, venner, børnehave og ikke mindst til vores store afdansningsbal!

MINI-DISCO

Disco er en stilart med meget energi og power. Man danser til hurtigt musik og bruger hele kroppen. Perfekt til dig, der gerne vil give den max gas!

Du kan starte til disco både hvis du har danset før, men også hvis du ikke har danset før.

MGP

MGP tager udgangspunkt i de nyeste børnehits fra MGP 2023/2024. Der bliver lavet de sejeste danseserier med de fedeste dansemoves til børnene, der er massere af udfordringer, masser af god motion. Det er altid et hit, rigtig sjovt og spændende at danse MGP!​​

​INSTRUKTØRER:

Anette Werner

Isabella Werner

Julie Andérs 

Mie Lindqvist

VIDEO:

SE VIDEO

Søndagstræning i vores danse-café

​I dansecafeen kan du træne, øve og hygge dig med dine danse, sammen med andre par fra andre hold. Endvidere vil der være en instruktør, som du kan spørge om gode råd! Der vil specielt blive lagt vægt på at få forbedret fodarbejdet, tekniske finesser og musikforståelse.

I pausen kan du altid glæde dig til Anettes fantastiske Bagværk samt kaffe eller kolde drikke!

Du kan komme og deltage i Dansecaféen på følgende søndage i tidsrummet kl. 16.00 - 18.00

Datoer: Find dem på vores program

​Instruktører:

Anette Werner

Jens Werner

GIRLY/SHOWDANCE

Kan du godt lide at få sved på panden, fed musik og masser af action? Så er Girly/Showdance, lige noget for dig!

Girly style er den feminine måde at danse Hip Hop på, der bliver arbejdet med udtryk og attitude igennem dansen.

Koreografierne er inspireret af bl.a. Beyonce, Jennifer Lopez, Rihanna og mange flere. Du er sikker på at få pulsen helt op, så hvis du vil lære de super hotte og funky girly moves, danse som i musikvideoerne, er dette lige det rette hold for dig!

Girly commercial er for dig, der godt kunne tænke sig at danse som Beyonce, Rihanna, Ariana Grande og andre kvindelige superstjerner! Til girly hiphop arbejder vi på feminin fremtoning og performance, og du lærer at komme ud over scenekanten og blive en selvsikker og powerfuld danser. Girly hip hop er en feminin fortolkning af genren hiphop, og tager derfor udgangspunkt i grooves og hip hop teknik.

Girly commercial er en megafed, sjov og kommerciel dansegenre, som har til formål at udvikle stærke performere, ligesom danserne i musikvideoer, i film og på store livescener.

Du vil lære masser af fede koreografier til de nyeste hits fra radioen, gå catwalks, lære hairwhips og optræde for hinanden i grupper.

Vores instruktør skaber et socialt og trygt miljø, som dansere udvikler sig allerbedst i, og hurtigt vil man opleve et feminint stærk fællesskab! Girly hiphop er super populært, og egner sig perfekt til dig der elsker powerfulde moves med et feminint touch.

Vi glæder os til at byde dig indenfor i et skønt danselokale, og til at finde dén selvsikre performer frem, som vi VED at alle har nede i maven!

​Instruktør:

Anette Werner

3-i-1 showdance: Girly/HIP Hop/Disco

Dette hold er perfekt for dig som gerne vil kombinere flere forskellige stilarter.

Her lærer du nemlig både serier i Hip Hop, Disco og Girly show Dance! På dette meget populære hold er der altid højt humør, smil og glæde, sved på panden og skønne lærerige dansetimer. På dette hold vil I i løbet af sæsonen få glæden af både Isabella og Mies super lækre serier!

​Instruktører:

Anette Werner

Isabella Werner

Mie Lindqvist

Minisjang / Vild med børnedans

2-4 år med MOR/FAR eller BEDSTE.


Efter utallige opfordringer, opretter vi nu et børnehold for de aller-mindste hvor du, som voksen, har mulighed for at være med til at danse og opleve dit barn, uanset om du er MOR, FAR, eller "BEDSTE". På dette hold vil du og dit barn lære mange klassiske børnedanse, Minisjang, Ramasjang og MGP-danse, til al den musik som dit barn/ I hører derhjemme eller i børnehaven. Dit barns motorik, balance og indlæring vil blive styrket gennem dansen og musikken. Gå ikke glip af denne unikke mulighed for dit barns udvikling.​

​Instruktør:

Anette Werner

Tirsdag, onsdag og fredag mellem kl. 11 - 15

Telefon: 21 91 26 39

E-mail: jens.werner@tdcadsl.dk 

Så du kan stille op i diverse turneringer og ​ konkurrencer.