Udvalg af videoer

BOOK JENS WERNER TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT

Book Jens Werner eller en af vores mange dygtige instruktører til dit næste firma arrangement, fødselsdag, vild med dans arrangement, konfirmation, og meget mere. Vi har professionelle instruktører som kan undervise i alle stilarter. Vi kommer gerne ud til jer for at undervise og i har selvfølgelig også mulighed for at komme til os, i vores store dejlige danse sal.

JENS WERNER

Professionel danser, danseinstruktør og dansedommer

Jens Werner var kun 5 år, da han stiftede kendskab med dansen, og siden har han trænet sig imponerende op gennem rækkerne. Efter et ophold i blandt andet England og Italien er det endt med Danmarks-, Nordens, Europa- og Verdensmesterskabet. Dermed er Jens Werner også den mest vindende danser i Danmark.

Jens Werners mange kvaliteter både i forhold til at danse, men også at forklare dansens grundprincipper, har skaffet ham en plads ved dommerbordet på Danmarks mest sete underholdningsprogram Vild Med Dans.

Foruden sin danseskole i Værløse, som Jens Werner driver og ejer med sin kone, Anette, holder Jens også foredrag og er en ofte anvendt konferencier.

FOREDRAG: MIT LIV MED DANS

Danmarks mest vindende danser, Jens Werner, tager i dette foredrag sine tilhørere med på en rejse af fortællinger, anekdoter og komplet ærlige og gribende beretninger om sit liv, dansen og den benhårde vej til at opnå det største inden for sit felt - at blive verdens bedste danser.

Foredrag med Jens Werner kan tilpasses dine specifikke ønsker, og kan således både være en times foredrag eller undervisning, men også heldagsarrangementer med teambuilding og danseaktivitet kan arrangeres.

Jens Werner garanterer højt humør, gode grin og plads til efterfølgende eftertænksomhed. 

Kom i godt selskab med Jens Werner!

Book allerede nu på telefon: +45 21 73 32 81 eller via formularen her på hjemmesiden.

Foredrag med Jens Werner kan tilpasses dine specifikke ønsker, og kan således både være en times foredrag eller undervisning, men også heldagsarrangementer med teambuilding og danseaktivitet kan arrangeres.

## FORM:5 ##


Udfyld i feltet "besked" hvor mange deltagere der er til arrangementet, hvilket form for arrangement, hvor arrangementet skal afholdes osv.
BESTIL TILBUD PÅ FOREDRAG