Udvalg af videoer

Instruktør
Anette Werner

ANETTE WERNER,

Indehaver af Anette og Jens Werner dans på 18 år! Instruktør og underviser i stort set alle stilarter, så som børnedans, MGP, Hip hop, Showdance, Girly, Standard, Latin, ægtepardans mm.
Jeg Laver alt inden for modeshows, opvisninger, dansearrangementer, danseundervisning på skoler, brudevals, privatlektioner mm. 
Jeg har mange års erfaring med undervisning af dansebørn i alle aldre, både de helt små elever fra 2 år og op til de unge elever, samt ægtepar.
Jeg har danset hele mit liv, lige siden jeg var 3 år gammel. Først på den lokale danseskole her i værløse, sidenhen 15 år på Pejsegården hos Britt og Nicklas Bendixen. Jeg har danset sportsdans på højt plan, standard / latin, jazz, funk, hip hop, showdance, disco, rock'n roll, Jitterbug og meget mere! Jeg har danset konkurrencer i mange år både i DDD og DS og har stor viden indenfor konkurrencedansdans. Jeg har selv vundet mange danseturneringer i både ind- og udland. Jeg har rigtig mange elever med til de Nationale konkurrencer i DK både i Standard , Latin, Disco og i Hip Hop. Hvert år vinder deltagerne rigtig mange medaljer, både i begynder rækkerne og elite rækkerne. Jeg elsker at være en del af konkurrencerne og hjælpe eleverne til gode at få nogle gode oplevelser og gode resultater.
Jeg elsker at undervise og jeg vil elske at give min danseerfaring og ikke mindst danseglæde videre til dig, uanset om du er begynder, eller øvede danser. 
21912639
dans@jenswernerdans.dk
Læs mere
Kathrine Koch

Jeg har danset siden jeg var 6 år, og undervist i disco i 7 år. Jeg har danset mange forskellige stilarter, både moderne, showdance, hiphop og ballet.


Jeg har desuden været på Oure efterskole og højskole, hvor jeg har danset på flere danseskoler i New York, blandt andet Broadway Dance Center, Alvin Ailey og Peridance Center.Selvom jeg har danset mange forskellige stilarter har disco altid været den stilart mit hjerte elsker, og det jeg har konkurreret mest i.


Jeg har udover disco, danset mange års ballet på Therese Bøvnings balletskole for at styrke min tekniske færden og arbejde skadesforbyggende. Alt dette er noget jeg lægger vægt på at give videre i min undervisning. Det er desuden vigtigt for mig at jeg altid har en pædagogisk tilgang med alle elever, og at der er plads til både seriøsitet samt. sjov og leg og at jeg desuden formår at favne alle elever, så hver og en føler sig som en stjerne.I mine 7 år som disco instruktør har jeg både beskæftiget mig med solo, duo, groups, formation og large produktion. I alle aldersgrupper og forskellige niveauer. Jeg har hjulpet mange elever til at få flotte placeringer blandet andet:Sølv til VM i børn solo male

8 plads til VM i børn group

Guld til Nordic open børn solo female

Sølv til DM formation børn (national)

Sølv & Bronze flere år til DM formation junior (national)

Sølv til Nordic Open junior duo

Mange danmarksmestre, sjællandsmestre og høje resultater til ranglisteturneringer.


Jeg er meget åben for aldersgruppe og niveau, jeg elsker bare at undervise og videregive min danseglæde til en masse dejlige børn.


Læs mere
Amalie Thorup

Jeg startede med at danse disco da jeg var 3 år gammel og har siden da elsket at danse. Jeg har nu danset hiphop i mere 10 år, og har bl.a. optrådt for Kato og været udtaget til VM og EM i solo, duo, small group og formation i mange år, hvor jeg har vundet flere medaljer. I 2016 blev jeg verdensmester med mit street formationshold og kom i finalen til VM i Electric Boogie duo.

Dansen har gjort mig til den jeg er i dag, og jeg elsker at undervise og dele ud af min erfaring og danseglæde. Til næste sæson glæder jeg mig til at se en masse danseglade elever, som er klar på at udvikle sig med dansen!

Læs mere
Charlotte Larsen
Charlotte er 28 år gammel, positiv og udadvendt. Hun har danset hele sit liv og elsker at undervise i dans fordi hun på den måde kan sprede egen glæde og energi videre til andre.Danset siden hun var 3 år
Været elite 10 danser med træning 6-7 dage om ugen siden hun var 11 år
Ligeledes som 11-årig startede hun med at blive undervist af Jens Werner
Aktiv elitedanser indtil 2016
Team Danmark støttet atlet de sidste 4 år at hendes dansekarriere og ligeledes i Dansk Sportsdanserforbunds elitegruppe
Optrådt på blandt andet Vild med Dans, Sportens Gallashow, Århus Gallashow, på det kongelige teaters gamle scene og mange andre steder.
Ud over standard/latin har Charlotte ligeledes danset HipHop, Jazz, Funk og Girly


Resultater:

Danmarks Mester i både standard, latin og 10 dans
I alt 5 semifinaler ved de officielle europa-/verdensmesterskaber i standard, latin og 10 dans
Udtaget som dansk repræsentant ved Europa Cup 10 dans for voksne, i 2016 hvor hun sammen med sin partner blev nummer 4 i finalen.
Vundet adskillige internationale turneringer rundt omkring i verden både i standard, latin og 10 dans.
Læs mere
Claus Ernsø

Jeg startede med at danse som 11 årig og stoppede i 1991 som 25 årig.

 

Jeg dansede i KSK (København Sportsdanser Klub).

 

Som ynglinge vandt jeg Europa Cup i Latin (DOF), 3. plads i Latin i Nordiske mesterskaber (DOF)

Som senior vandt jeg OstSee (østtyskland) Open i 10 danse (DS) og blev nr. 7 i Copenhagen Open i 1991 standard (DS).

Dansk mester i Jitterbug i junior 2 (DOF) .

Jeg glæder mig til at give min erfaring og danseenergi videre til dig, uanset om du er begynder eller øvede danser. 

Læs mere
Frederikke Munch Jacobsen
Frederikke Munch Jacobsen er 19 år og begyndte at danse, da hun var 2 år gammel. Frederikke har danset næsten alle stilarter blandt andet Standard/Latin, Disco, Hip Hop, Contemporary etc. Udover dansen, har Frederikke også dyrket elite gymnastik i 5 år, men måtte på grund af træningsmængden vælge gymnastikken fra. Dansen vandt! Frederikke har siden 2011 haft primært fokus på Disco, men har stadig udfordret sig selv og holdt de andre stilarter ved lige, for eksempel har hun fra 2014-2017 danset i “Kompagniet” hos Gaardbo Dans. Da hun selv har konkurreret siden hun var 6 år, har hun en stor viden omkring den fysiske og mentale del af store konkurrencer og træning, som hun i stor grad lægger vægt på i sin undervisning. Frederikke har undervist siden var 15 år og elsker at kunne give sin danseglæde og erfaringer videre. Den største glæde i undervisningen finder Frederikke i at følge hendes elevers udvikling. Frederikke har i de sidste år undervist på workshops i både ind og udland.Resultater:

7 x Danmarksmester i Disco duo 2011-2017
6 x Nordisk Mester i Disco duo 2012-2017

5 x Europamester i Disco duo 2013-2017

4 x Verdensmester i Disco duo 2013-2016

3. plads til VM i Disco duo børn 2011

12. plads til EM i Disco solo børn 2012

Europamester i Disco Small Group junior 2015

Europamester i Disco Formation junior 2015

2. plads til VM i Disco duo voksen 2017

2. plads i Disco solo voksen til World Cup 2018

18. plads til EM i Disco solo voksen i 2018

17. plads til VM i Disco solo voksen 2018

Europamester i Disco Small Group Voksen 2019
Læs mere
Hannah Kriegbaum
Hannah Dich Kriegbaum er 20 år og har danset siden hun var 4 år.


Hannah har primært danset hiphop og startede allerede som 10 årig med at konkurrere til Danmarks mesterskaber samt verdensmesterskaber i udlandet.


I dag træner Hannah selv på højt plan i København og arbejder ved siden af. Hannahs primære genre er hiphop, pop Commercial og heeles.


Jeg har selv undervist i to år og glæder mig meget til at dele min viden og give den gas sammen jer!


Resultater :
 • 2014 - 1. Plads hiphop international DM
 • 2015 - 1. Plads hiphop international DM
 • 2015 - 1. Plads UDO champions DM
 • 2015 - 1. Plads hiphop unité DM
 • 2015 - 3. Plads UDO World Championship
 • 2016 - 1. Plads hiphop international DM
 • 2016 - 1. Plads hiphop unité DM
 • 2016 - 1. Plads UDO champions DM
 • 2016 - 1. Plads UDO World Championship
 • 2017 - 1. Plads Hiphop international DM
 • 2017 - 1. Plads Kaufmann finale
Læs mere
Isabella Werner

Isabella er 18 år gammel og går i 3.g, på Borupgaard gymnasium.

Jeg har danset lige siden jeg var 2 år gammel, og har erfaring inde for de fleste stilarter.
Show, Girly, Morderne, Standard/latin, Hip Hop og Disco, og er derudover også uddannet hit fit instruktør.
Jeg har dog valgt at fokusere på primært disco og hip hop, og har vundet op til flere Danmarksmesterskaber i begge stilarter, og er derudover blevet udtaget til både EM og VM.

Det er rigtig vigtigt at alle mine elever går hjem med ny viden og motivation til at lære mere, efter hver træning. Jeg elsker at undervise både begyndere og øvede dansere og give dem de udfordringer, som jeg vurdere de kan komme i mål med.
Der bliver lagt fokus på teknik, gode koreografier, og et godt sammenhold.

For mig er dansen et frirum, som skaber en tryghed og glæde og som både indeholder hård og intens træning, men som også formår at kunne have det sjovt, med sine veninder.

Læs mere
Mie Nybro Lindqvist
Mie Nybro Lindqvist er 17 år og går i 3.g på Egedal Gymnasium. 

Mie har danset i mange år og har erfaring inden for mange forskellige dansegenrer, herunder standard/latin, girly, showdance, men fokuserer og konkurrerer nu primært i disco og hiphop. Hun har deltaget og deltager i mange konkurrencer i både Hip Hop og Disco, solo og duo. Mie har vundet flere danmarksmesterskaber, sjællandsmesterskaber og udtaget til både EM og VM. 

Som danseinstruktør underviser Mie i hiphop, og er rigtig glad for at undervise og lære fra sig. Hun elsker at se sine elevers udvikling og mærke deres danseglæde. 
Mie kan ikke lade være med at få et stort smil på læben når hun danser, og hun håber, at hendes danseglæde smitter af på eleverne. 
For Mie er dans en måde at udtrykke sig på og slå alle tankerne fra. Mie har altid elsket at danse, og hun ser frem til at fortsætte med at dele sin passion og viden med sine elever.
Læs mere
Sif Kaas Nielsen
Jeg er 26 år gammel og startede til dans da jeg var 4 år. Stilarterne har primært været standard og latin. 
I min kategori er jeg blevet Danmarksmester i standard i 2019, 2021 og 2022 samt været i Nordisk Mesterskabs finale og deltaget i Europamesterskaberne i Blackpool med tilfredsstillende resultat. 

Jeg har været danser i TV-serien Sygeplejeskolen, til live TV-udsendelse (Dansk Melodi Grand Prix), tourné på julekoncert med Annette Heick og Amalie Dollerup (Vild Med Jul) og stand-in samt dummydanser i Vild Med Dans. 
Med mit kendskab til mange stilarter blev jeg optaget som danser i Copenhagen Showband, hvor der var store jobs i Danmark og rundt omkring i Europa. 

I 2023 startede jeg som underviser hos A & J Werner Dans og underviser fast på ægteparholdene om mandagen. 
Hvis der er behov andre dage hjælper jer også på de andre ægtepar og festhold. 

Jeg elsker at undervise både begynder og øvede dansere og se uge for uge, hvor meget parrene de rykker sig. 
Jeg er også udannet Hit Fit instruktør i sommeren 2023 i Århus. 

Hos A & J Werner Dans er der mange glade Hit Fit dansere og jeg hjælper gerne på Hit fit holdne, når der er behov. 
Jeg glæder mig til endnu en skøn sæson hos A & J Werner dans med mange danseglade elever.
Læs mere
Hjælpeinstruktør
Astrid Borg Svith
Astrid er 14 år gammel og går i 8. klasse. 


Astrid har altid elsket at danse og begyndte på danseskolen da hun var 6 år.


Astrid har blandt andet danset showdance, girly, hip hop og disco. Hun har efter nogle år fundet sin helt store kærlighed for disco, og har konkurreret i 4 år.


Astrid er hjælpetræner og elsker at kunne få lov til at lære fra sig og hjælpe andre. Det er også vigtigt for hende at alle omkring har det godt og er i et trygt selskab.
Læs mere
Sara Sutcu

Sara er 14 år gammel, og går i 8 klasse. Hun har elsket at danse lige siden hun kunne gå. For hende betyder dans super meget, og hun har en helt særlig glæde for det. For hende er dans et frirum. hvor hun kan leve sig ind i musikken, på en helt anden måde.

Sara har gået til dans i 9 år, og har afprøvet en masse forskellige stilarter gennem årene. Hun har bl.a. danset hiphop, disco, girly, showdance, moderne og ballet. Men har de seneste år fokuseret på hiphop og disco. Hun har turneret i både hiphop og disco i 4 år. Og har efterhånden vundet massere af medaljer.

Sara elsker at være hjælpe træner. Og ønsker at give sin viden, teknikker glæde og passion for dans som hun elsker, videre. For Sara er det vigtigt at alle omkring hende har det godt, sjovt og trygt til dans. 

Læs mere
Julie Anders
Julie er 18 år gammel og har elsket at danse siden hun kunne gå.
Julie har blandt andet danset zumba, hip hop, moderne dans og show dance. Siden hendes praktikperiode på danseskolen i 2020, har Julie arbejdet som hjælpetræner på udvalgte børnehold. Det er både sjovt og lærerigt - og så elsker Julie at opleve den store glæde og passion for dans, som hele danseskolen udviser.

Læs mere
Lucca Jakobsen

Jeg er 14 år gammel og går i 8. Klasse på Måløvhøj skole.

Jeg har elsket at danse og performe hele mit liv. Jeg har danset i omkring 6 år. Jeg danser og konkurrerer i Standard/Latin og Hiphop.

Dansen er med til at forme mig til den person jeg er. Jeg elsker at leve mig ind i musikken og give den gas. Jeg elsker at være sammen med børn, og give dem en god oplevelse gennem dansen

Læs mere
Mathilde Sigvartsen

Jeg er 14 år gammel, og går på Måløvhøj skole i 8 klasse.

Jeg har gået til dans i 8 år ,og jeg går til Standard/Latin, hiphop og girlystyle. Jeg elsker at gå til dans fordi det fedt at se sig selv udvikle sig gennem dansen og blive bedre. 

I dans kan man få lov til at leve sig ind i sin egen verden, og glemme alle sine tanker, så man kun fokuserer på dansen. Jeg elsker at undervise og være sammen med børn fordi det giver mig glæde at hjælpe dem til deres bedste.

Læs mere