Udvalg af videoerKlubmodul henter siden
DISCO
DISCO SOLO/DUO | 14
Info

På Disco hold vil du blive undervist i mange fantastiske og fede serier , trin, og spring som hører sig en rigtig Disco til!

    Se video fra træning

Og hvem bedre til at undervise dig end vores helt fantastiske instuktører, Frederikke og Isabella og Kathrine, som er henholdsvis Verdensmester og Danmarksmester!

Tempoet i Disco er noget højere end andre danse-genre og netop dette "up-tempo", gør at man får danset en masse trin, bevæget sine arme og får sprunget en masse på ret kort tid en helt igennem fantastisk måde at danse på!

Der vil blive undervist i serier som både begyndere og øvede kan være med til så find det rigtige niveau og alderstrin for dig og tilmeld dig!

Vi er selvfølgelig medlem af De Danske Danseskoler som afholder konkurrencer i løbet af hele sæsonen og her vil du kunne afprøve dit talent og dine danseevner mellem mange andre dansere fra andre danseskoler.

Stemningen til disse turneringer er i top og der vil altid være én af vores instruktører med ude til disse turneringer for at støtte dig og heppe på dig! 

Alle niveauer og aldersgrupper kan stille op.

Da Isabella er en ivrig turneringsdanser og elsker det, ved hun præcis hvad elever har brug for, for at få succes til turneringer. Hun vil lære eleverne alt omkring forberedelse, opvarmning, spring, kondition, teknik, udstråling samt det rette mindsæt. Dette hold vil være det oplagte supplement til jeres andre dansehold, da undervisningen vil foregå på udvalgte datoer og primært op til turneringer

Læs mere
Startdato
04.09.2024
Slutdato
28.05.2025
Tid/Sted
Onsdag 16:00-16:45 JENS WERNER DANS, Dansesalen
Vælg venligst hvilken betalingsmåde du vil benytte
Forklaring af ratebetaling
Vælger du ratebetaling, betales der 3 rater i alt.

Ved tilmelding betales 1. rate a 1275,00 kr.
Totalpris for hele sæsonen ved ratebetaling 3825,00 kr.
Raterne forfalder
01.12.2024 og 01.03.2025 .
Du modtager en email & sms, 10 dage før hver rate skal betales.