Holdbeskrivelse​ af vores dansehold

Se hurtigt og nemt alle vores dansehold fra mandag til søndag på én gang - ​klik på det vedlagte link!
​ ​

Festdans / Gå-I-Byen-Dans!

På dette "fest-hold" vil vi undervise dig i nutidens bevægelser/trin/danse, som kan bruges når man er til fest m.m

Det er nemlig sådan at ikke alle danse kan bruges "i byen" så her på dette hold får du virkelig nogle tilgængelige og anvendelige trin til dine fest-stunder.

I løbet af den skønne dansesæson vil der blive undervist i Salsa, Mambo, Rock, Jive, Cha-cha-cha, Bachata, Merenque og Rumba.

Det bliver sjovt, festligt og man får sved på panden så kom og vær med!​

​Instruktører:

Anette Werner & Jens Werner

Charlotte Larsen

Vild Med Dans / pardans

Hvis du som mange andre også har fået lyst til at danse, så kom med din partner og lær standarddans og latindans under professionelle men humoristiske forhold. Her er der både hold for begyndere og for øvede.


Disse hold varetages af Anette og Jens Werner.

På alle vores ægtepar hold er der tilknyttede to professionelle danseinstruktører, en af hvert køn. Det gør det betydelig lettere og hurtigere at lære at danse, i forhold til andre danseskoler, hvor der kun er en træner tilknyttet holdet!

Det bevirker at damerne med det samme kan kigge på den kvindelige instruktør og mændene på den mandlige instruktør, og på den måde lære trin og bevægelser langt hurtigere.

Ligeledes vil der på udvalgte hold være gratis børnepasning!

​Instruktører:

Anette Werner & Jens Werner

Caroline Larsen

Niveau inddeling af holdene:

  1. Nybegynder: Ca. 0 sæsoner
  2. Begyndere:  Ca. 1-3 sæsoner
  3. Let øvede: Ca. 4-6 sæsoner
  4. Øvede: Ca. 7-9 sæsoner
  5. Rutinerede: Ca. +10 sæsoner

Hit Fit Dance

Vi skal danse, vi skal forbrænde, vi skal have det sjovt og vigtigst af alt ...

VI SKAL HAVE EN KÆMPE FEST PÅ VORES DANSESKOLER ...

Nu kommer den ultimative dansetime for alle jer, der gerne vil danse, forbrænde og have det sjovt på samme tid. Hit Fit Dance er ikke bare en almindelig forbrændingstime. Vi tager udgangspunkt i musikken og den dansestil som var fremme på det givne tidspunkt. Vi danser rock'n roll til 50'ernes rockede rytmer. Twist fra 60'ernes Beatles. 70'ernes discotrin i bedste John Travolta stil. Pop og grandprix fest fra 80'ernes, 90'ernes eurodance, samt de mere moderne funk og showdance moves fra 00'erne, 10'erne og 20'erne. Alle de største hits er med, og det er svært ikke at skråle med på sangene, der brager ud af højttalerne!

En Hit Fit Dance time er for alle aldre og alle niveauer, da der vil være musik og trin for enhver smag. Så glæd dig til en super svedig og lærerig dansetime, hvor både pulsen og humøret ryger helt i top!

Koreografikerne er forholdsvis simple. Undervisningen gør det muligt for hver enkelt at give den ekstra gas med det fysiske eller udføre flere detaljer af koreografien, ud fra din egen fysiske eller tekniske evner. På denne måde bliver det både udfordrende og hårdt for alle elever allerede ved den første undervisningsgang.

hitfit

​Instruktører:

Anne-Louise Elsberg

Charlotte Larsen

Helena Berg

Vanessa Dahl (på barsel)

Video:

SE VIDEO

Vild med børnedans - MGP / ramasjang

På dette hold er alle børnene mellem 3 - 5 år. Det er videnskabeligt bevist at jo tidligere børn lærer at bevæge sig, og have det sjovt med dansen og musikken, desto bedre bliver deres motorik og koordination.

Anette Werner sørger for at dit barn får en fantastisk oplevelse hver gang de kommer til dans. Der vil blive danset til alle de kendte og populære MGP & Ramasjang sange som naturligvis indgår på dette hold.

I løbet af dansesæsonen lærer de helt små dansebørn, at danse; MGP serier, Søvnløs, Chicken Dance, Hoved skulder knæ og tå, To skridt til højre!, Barbie Girl, Frost, TangoKat, SkomagerPolka, Hvem er skurken, Se det Lille Tog, I en skov, Rish Rash, Wash your hands med baby shark, Skrubbe dansen, Hemmelig fest, Better when i’m dancin og meget mere!

Vi udvikler hele tiden nye danse som specifikt er til denne aldersgruppe, dermed sikre vi at børnenes motivation er helt i top samtidig med at børnene lære flere og flere spændende danse! På alle børnehold gør vi os utrolig umage med at motiver børnene igennem undervisningen samtidig med det er en utrolig sund, god,sjov og positiv disciplin for børnene! Holdene er både for drenge og piger!​

​Instruktør:

Anette Werner

Video:

SE VIDEO

Vild Med Dans for børn

I løbet af dansesæsonen lærer børnene mange forskellige vild med dans dansene cha cha cha , jive , rumba, samba, vals, quickstep og tango! 

Så til dig som vil have masser af god motion, udfordringer med standard og latin dans, er dette hold et fantastisk valg!

På disse dansehold vil der i løbet af sæsonen være mulighed for turneringer igennem de danske danseskoler rundt omkring i landet. Det er på alle niveauer - fra begynder til øvede dansere, så alle kan være med!

​Instruktør:

Anette Werner

Hip Hop

Kan du godt lide at få sved på panden, fed musik og masser af action? Så er Hip Hop lige noget for dig!


Hip Hop er et amerikansk begreb, hvor Hip betyder noget hipt, trendy og smart og Hop betyder såment bare hop. Det blev en betegnelse for den ungdomskultur, der opstod i starten af halvfjerdserne i New York og som dermed kaldes Hip Hop!

Mange af de dansere man ser i musikvideoer og store shows har deres udgangspunkt i Hip Hoppens bevægelser.

Vi har Hip Hop for både børn og unge, drenge og piger. Der bliver lavet super fede koreografier, seje moves og bevægelser til trendy musik! Massere af udfordringer, bevægelser af alle kropsdele, så det er en super sund og sjov form for motion!

Hvis det lyder som noget for dig, så er dette det helt rigtige hold for dig!

​Instruktør:

Anne-Louise Elsberg

Sofie Frølich Poulsen

Helena Berg

Isabella Werner

Mie Lundqvist

Video:

SE VIDEO

SE VIDEO

SE VIDEO

Girly/Showdance

Kan du godt lide at få sved på panden, fed musik og masser af action? Så er Girly/Showdance, lige noget for dig!


Girly style er den feminine måde at danse Hip Hop på, der bliver arbejdet med udtryk og attitude igennem dansen.

Koreografierne er inspireret af bl.a. Beyonce, Jennifer Lopez, Rihanna og mange flere. Du er sikker på at få pulsen helt op, så hvis du vil lære de super hotte og funky girly moves, danse som i musikvideoerne, er dette lige det rette hold for dig!

​Instruktør:

Anne-Louise Elsberg

Anette Werner

Helena Berg

Vanessa Dahl (på barsel)

Video:

SE VIDEO

SE VIDEO

SE VIDEO

Hip Hop/Funk drengehold

Hip Hop/funk drengehold er for de seje drenge som gerne vil lære nogle fede danse moves som i diverse musikvideoer! 

På dette hold får drengene mulighed for at være drenge og give den max gas til alt det moderne musik de hører i radioen i øjeblikket. 

Hip Hop er et amerikansk begreb, hvor Hip betyder noget hipt, trendy og smart og Hop betyder såment bare hop. Det blev en betegnelse for den ungdomskultur, der opstod i starten af halvfjerdserne i New York og som dermed kaldes Hip Hop!

Mange af de dansere man ser i musikvideoer og store shows har deres udgangspunkt i Hip Hoppens bevægelser.


Drengene vil på disse hold være sikre på at få rørt sig på den fede måde, samtidig med de lærer at bruge deres krop og få rytme , bevægelser og masser af motion og dans ind i kroppen på en super sjov måde! 


Det er en fantastisk måde at få rørt sig på, få pulsen op og gå glad og frisk hjem igen! 

​Instruktør:

Sofie Frølich Poulsen

Helena Berg

Vanessa Dahl (på barsel)


Disco

På Disco hold vil du blive undervist i mange fantastiske og fede serier , trin, og spring som hører sig en rigtig Disco til!


Og hvem bedre til at undervise dig end 2 helt fantastiske instuktører, Frederikke og Helena, som begge er både nationale og internationale mestre!


Tempoet i Disco er noget højere end andre danse-genre og netop dette "up-tempo", gør at man får danset en masse trin, bevæget sine arme og får sprunget en masse på ret kort tid; en helt igennem fantastisk måde at danse på!


Der vil blive undervist i serier som både begyndere og øvede kan være med til; så find det rigtige niveau og alderstrin for dig og tilmeld dig!


Vi er selvfølgelig medlem af De Danske Danseskoler som afholder konkurrencer i løbet af hele sæsonen og her vil du kunne afprøve dit talent og dine danseevner mellem mange andre dansere fra andre danseskoler.


Stemningen til disse turneringer er i top og der vil altid være én af vores instruktører med ude til disse turneringer for at støtte dig og heppe på dig! 

Alle niveauer og aldersgrupper kan stille op.

​Instruktør:

Frederikke M. Jacobsen

Helena Berg

Anette Werner

Vanessa Dahl (på barsel)


Hjælpetrænere:

Isabella Werner

Mie Lundqvist 

MINIDISCO/MGP

Dette hold er for de mindste børn mellem 3 - 8 år, som godt kan lide at have gang i den fra start til slut.


I hver undervisning starter vi med at varme børnene godt op og de lærer en masse øvelser som er god for deres motorik og koordination.

Dernæst går vi til en Disco/MGP danseserie, hvor børnene lærer at sætte nogle sjove og seje dansetrin sammen til tidens børnemusik. I denne sæson sætter vi også fokus på de mange seje og sjove Tik Tok danse!


Det er meget populært for børnene at lære deres egne lille danseserie, som de kan vise frem til familie, venner, børnehave og ikke mindst til vores store afdansningsbal!

MINI-DISCO

Disco er en stilart med meget energi og power. Man danser til hurtigt musik og bruger hele kroppen. Perfekt til dig, der gerne vil give den max gas!

Du kan starte til disco både hvis du har danset før, men også hvis du ikke har danset før.

MGP

MGP tager udgangspunkt i de nyeste børnehits fra MGP 2019/2020. Der bliver lavet de sejeste danseserier med de fedeste dansemoves til børnene, der er massere af udfordringer, masser af god motion. Det er altid et hit, rigtig sjovt og spændende at danse MGP!​​

​INSTRUKTØRER:

Anette Werner

Anne-Louise Elsberg

VIDEO:

SE VIDEO

Søndagstræning i vores danse-café

​I dansecafeen kan du træne, øve og hygge dig med dine danse, sammen med andre par fra andre hold. Endvidere vil der være en instruktør, som du kan spørge om gode råd! Der vil specielt blive lagt vægt på at få forbedret fodarbejdet, tekniske finesser og musikforståelse.

Du kan komme og deltage i Dansecaféen på følgende søndage i tidsrummet kl. 15.00 - 17.00

Datoer: Find dem på vores program

​Instruktører:

Anette Werner

Jens Werner

Tirsdag, onsdag og fredag mellem kl. 11 - 15

Telefon: 21 91 26 39

E-mail: jens.werner@tdcadsl.dk 

Så du kan stille op i diverse turneringer og ​ konkurrencer.